Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

perjantai 16. marraskuuta 2012

Vihdoinkin!

Syy tähän kirjoittamattomuuteen (onko se sana?) on yksinkertaisesti se, että netti ei ole toiminut. Yhtenä päivänä vaan lakkasi toimimasta ja pari päivää sitä ihmeteltiin ja käynnisteltiin koneita uudelleen, soitettiin palveluntarjoajalle ja vekslattiin johtojen kanssa. Ei. Ei edelleenkään toiminut. Dave päätteli sitten että kyllä, meidän tarttee ostaa uus reititin (vai mikä se pieni boksi lienee...?). Sellanen sitten tilaukseen eBaystä. Sitä odotettiin kuin kuuta nousevaa ja sitten kun se vihdoinkin tuli, niin pettymys oli huima kun se ei ratkaissutkaan ongelmaa. Syynättiin sitten puhelinjohto Daven kanssa oikein tarkkaan ja olihan se yhdestä kohtaa lähes poikki. Ihme kun ei netti toimi.... Pientä sorminäppäryyttä ja sähkäriteippiä kehiin niin johto on taas kuin uusi! Ja nettikin pelittää. On tosta uudesta boksista se hyöty että me saadaan nyt Wi-Fi puhelimiin yläkerrassa, ennen ei signaali riittänyt. Woooop!
 
Asuntorintamallakin tapahtuu. Käytiin kattomassa yhtä rivarikolmiota viikko sitten. Ihastuttiin ihan totaalisesti. Päätettiin samantien laittaa hakemus vetämään ja nyt odotellaan vastausta. Kuulemma asunto on jo käytännössä meidän, odotetaan että Daven pomo vaan vahvistaa että Dave on siellä oikeasti töissä ja tienaa yli £12000 vuodessa. Tottakai sen pomon pitää olla lomalla tämä viikko... Oon ihan täpinöissäni enkä jaksais odottaa että saan alkaa pakkaamaan tavaroita. Sunnuntaina oliskin tarkotus olla raivauspäivä. Paljon jätesäkkejä ja sellainen asenne että kaikki ylimääräinen lähtee. Jos kaikki menee niin kuin elokuvissa niin muutto olis kuun vaihteessa. Siitä kämpästä kehtais ehkä laittaa kuvaakin, heh... Asunto on ihan toisella puolella Carlislea, mutta suunnilleen saman matkan päässä keskustasta kuin tämä, eli noin 20-25 minuutin kävelymatka. Asda (ruokakauppa) on ihan nurkan takana, samaten Burger King ja Domino's. Alexin koulu on 10 minuutin kävelymatkan päässä ja Alex asuu äitinsä kanssa ihan vartin kävelymatkan päässä eli se tietää vähän helpotusta meidän "school run"iin. Ei tartte lähteä toiselle puolelle säheltään auton kanssa ja yrittää löytää parkkipaikkaa niin kuin jotain 100 muutakin ja kun ne kadut ei oo leveydellä pilattu... Että peukut pystyyn että päästään muuttamaan!
 
Aiden on kasvanut ihan mielettömästi. Tiistaina kävi health visitor ja paino oli 5300g. Mittasin tänään Aidenin itse ja sain 59cm. Health visitor kun ei ole kiinnostunut muusta kuin painosta niin täytyy itse yrittää. Ei se varmaan kovin montaa senttiä heitä... Kokeiltiin kantoliinaakin eilen kunnolla eikä herralla ollut mitään valittamista. Käytiin pikasesti kaupassa ja Aiden nukahti siihen, että ilmeisesti se oli ihan mukava. Oli kyllä kiva kun jäi kädet vapaaksi. Liinan sitominen vaatii vähän harjoittelua vielä, mut eiköhän se siitä lähde sujumaan. Aidenin vaatevarastokin vaan kasvaa ja kasvaa. Siskoltani sain ison laatikollisen vaatteita ja toiselta Carlislen suomalaisvahvistukselta, Sarilta, sain muovikassillisen vaatteita. Siskon lähettämät vaatteet ei mene ihan hetkeen, niihin päästään käsiksi vasta ensi kesänä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Sarin antamat vaatteet onkin vähän pienempiä ja niitä päästään käyttämään jo joulun jälkeen. Kuviakin mulla olisi vaikka kuinka paljon Aidenista, mutta jostain syystä Photobucket ei oikein toimi, joten ne saa odottaa seuraavaa kertaa, jos vaikka sitten toimisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat