Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

tiistai 20. marraskuuta 2012

Me ollaan vähän rentouduttu viikonloppuna, Davella kun oli poikkeuksellisesti vähän vapaata. Perjantaina oli töissä ns. AFD (all fucking day), sellanen kevyt 12-13 tunnin päivä. Lauantaina Dave pääsi töistä kuitenkin jo kuudelta, niin hemmoteltiin itteemme ja käytiin Nando's:ssa (miten se taipuu?!?!) syömässä, nam! Nando's on  mun yks suosikkipaikoista, siellä vois käydä vaikka joka päivä. Käytäiskin siellä paljon useemmin jossei se oli niin hintava. Ei se ihan kauheen paha ole, mut helposti se on £30 kun siellä käy. Saatiin kuitenkin siellä töissä olevalta kaverilta pari alennuskuponkia niin raaskittiin mennä :)
Sunnuntaina chillailtiin koko päivä ensin kotona ja illalla vietiin Alex ja hänen äitinsä kattoon jouluvalojen sytytystä kaupungille. Oli kyllä kohtalaisen kuppanen tapahtuma, täytyy sanoa. Porukka hehkutti sitä Facebookissa vaikka kuinka paljon etukäteen. Siellä tutistiin pari tuntia kylmässä kuuntelemassa jotain X-Factorin kilpailijaa, se lurautti muutamat biisit siinä. Sitä oltiin oikein mainostettu että joulupukkikin on sitten paikalla. Joo, oli se, ehkä jopa minuutin. Sitten vaan joku napsautti katkasijasta valot päälle. Lienee turha sanoa että nekin on aika onnettomat. No tulipahan sekin koettua. Sitten vaan KFC:stä vähän evästä ja kotio varpaita sulattelemaan.


 Eilen saatiin vihdoinkin varmistus että saadaan se asunto. Päätettiin ihan "juhlia" sitä. Käytiin jopa Muffin Breakiissa kahvilla, jee jee. Tänään irtisanottiin tämä luukku. Irtisanoessa tuli vähän juttua asunnon puutteista, tuosta vuotavasta patterista lähinnä ja siitä että me korjattiin se joten kuten itse. Välitysfirman likka oli ihan yllättyneen kuulonen kun kuuli että patteri vuotaa. Juu, ei siitä oo puhuttu ku reilut puol vuotta! Yleisesti vuokra-asunnoissa on kuukauden irtisanomisaika ja niin on meilläkin. Näin ollen meidän olis pitänyt sanoa tää irti ennen 10. päivä tätä kuuta ettei meidän tartte maksaa enää joulukuun vuokraa, mutta välitysfirman likka ja vuokraisäntä oli sen verran reiluja että hyväksyi meidän irtisanomusilmotuksen vähän tälleen myöhässäkin. Oltiin jo varauduttu väittelemään että ei jouduta maksamaan yhtään ylimäärästä, tässä kun ei voi oikein asua enää ja syyt on ihan puhtaasti terveydellisiä. Hyvä näin. Eli 10.12. pitää luovuttaa tämän asunnon avaimet ja muuttamaan me päästään 1.12. jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Toivotaan vaan että Dave saa vapaata sen viikonlopun. Jos ei saa, ni me muutetaan Daven porukoitten kanssa tärkeimmät sillon 1. päivä ja loput sitte ko Dave on vapaalla. Huomenna alkaa pakkaaminen ja tavaroitten lajittelu. Tänään saatiin myös uus kuivausrumpu, woooooop! Vanha alko lähettelemään savumerkkejä lauantaina kun kuivasin pyykkejä sillä. Alko tuleen sellanen käry yhtäkkiä ja kun avasin luukun niin savua pukkas ulos. Saatiin 4 kertaa käytetty eli käytännössä täysin uusi rumpu Daven isovanhemmilta 50 punnalla ihan vaan siksi kun Daven mummu ei kuulemma jaksa pelata niin teknisten laitteitten kanssa kun siitä täytyy tyhjentää nukkasihti ja kaikki! Ihan miten vaan... Nyt meillä on keittiössä mielenkiintonen viritelmä kun uudesta rummusta menee putki ulos mitä pitkin se höyry menee pihalle, vanhassa kun se keräsi sen veden säiliöön mistä se piti erikseen tyhjentää.


Dave on innostunu sisustuksesta yhtäkkiä uuden asunnon myötä...

Tällasia ilmeitä meillä tänään

Ja meillä aletaan näköjään siirtyyn kiinteisiin ihan omasta tahdosta. Eikä mistään soseista sitte kyllä aloteta vaan ihan kunnon kinkusta!


2 kommenttia:

Lukijat