Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Bonfire night

Tosiaan, eilen oli bonfire night mihin sitte mentiin Annikan kanssa (niin, on sillä toisella suomalaisella nimikin). Käytiin ekaks katsastamassa uusi Tesco kun se vihdoinkin aukes. Ei muuten, mutta on ollu semiärsyttävää nää viimiset viikot kun keskustassa ei oo mitään ruokakauppaa paitsi Farmfoods ja Iceland, mutta niistä saa vaan pakastetavaraa. Tempastiin oikeen ja käytiin samalla reissulla tsekkaamassa uusi Sainsbury's supermarket joka aukes pari viikkoo sitten. Meillä on kyllä jännä elämä... Seilattiin sitte Subin kautta takas Tescoon ostoksille ja siitä Costan kautta livuttiin Bitts Parkiin. Kiesus siellä oli väkee ko pipoo! Oltiin ihan ajoissa ja silti oli hyvä ko liikkumaan pääsi. Mua kevyesti hermostutti mennä sinne näin pienen vauvan kanssa kun on meteliä kohtalaisesti kuitenkin ja raketeista lähtee aikamoinen ääni. Laitoin Aidenille pumpulipallot korviin ja pipon päälle ääntä vaimentamaan ja sain onnekseni huomata etten ollut ainoa pienen vauvan kanssa liikkeellä oleva. Aiden ei ollut moksiskaan rakettishowsta. Päinvastoin: huuto alkoi kun paukkeessa tuli tauko ja herra päätti nukahtaa loppuhuipennuksen aikana. Eli oon tässä tullu johtopäätökseen että mitä suurempi meteli, sen paremmin mini-ihminen nukkuu. Kätevää.
 
 
Nälkä yllätti ennen näytöstä, mutta no hätä! Pullo vaan esiin laTukusta ja homma on sillä selvä. Kysymys tosin kuuluu että onko se vauva vai nukke?
 
Huippulaadukas kuva, puutkin edessä. Jos oltais menty tosta vähän vasemmalle niin oltais nähty paremmin, mutta ei viittitty sinne mutaselle nurmikolle lähtee sohlaamaan vaunujen kanssa. Etenkin kun tuolla ei nähnyt eteensä sitten yhtään. Oli se silti kaikin puolin ihan hieno show, mutta en silti voi ymmärtää niitä jotka tulee kauempaakin tätä Carlislen lahjaa maailmalle katsomaan, ei se nyt ihan niin hieno ollut. Mua siis sivistettiin ja sanottiin että tää jokavuotinen bonfire night on joku isompikin juttu ja ihmiset tulee ihan matkan päästä kattomaan tätä. Mutta sovitaanko että ens vuonna tää järjestetään heinäkuussa, jooko? Ei muuten mutta tuolla oli aika jäätävän kylmä seisoskella tunti varsinkin kun vettä tihutti välillä vähäsen. Eikä auttanut toppaukset. Oli talvitakkia, villapipoa ja -hanskaa, "uggit"... Silti oli kylmä. Ens vuonna toinen kerros vaatetta päälle.
 
 
Benni on ottanut tän lapsenvahtitouhun kohtalaisen vakavasti... The Boss kattoo ettei kukaan muu pääse turhan lähelle vauvaa.
 
Siellä on ihan mahtava ilma ulkona. Aurinko paistaa ja on sellanen ihanan kirpee syyssää ja mulla on ihan hirvee hinku lähtee ulos. Täytyy kattoa josko lähtis kävelylle ja tekis yllätysvisiitin anopin tykö. Ei kyllä huvittais ihan niin pitkälle kävellä jos ei ookkaan kotona, mutta kun puhelin ei toimi. Se on nyt ollu toista viikkoa toimimatta ja alkaa pikkasen nyppiin kun ei voi soittaa eikä viestittää kenellekään. Tulee flashbackeja 90-luvulta kun täytyy olla kotona että voi (Skypellä) soittaa jollekin jos se kenelle haluis soittaa sattuu olemaan kotona myös. Josko vaikka ens viikolla sais luurin takasin toimintaan.
 
Mä niin odotan kun kuuta nousevaa että siskon lähettämä kantoliina tulis postissa. Josko mä vaikka pääsisin tekeen jotain kotihommia kun on enemmän kuin yksi käsi vapaana. Koirienkin ulkoiluttaminen on varmaan taas kivempaa kun ei tartte säheltää vaunujen, hihnojen, hanskojen ja kakkapussien kanssa yhtaikaa. Naapureilla on varmaan ollu hauskaa kattoa mun menoa tässä muutaman viikon...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat