Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

maanantai 5. marraskuuta 2012

Baballe puuhaa

Eilen sunnuntaina tosiaan halusin lähteä kävelylle ja niin mä sitten lähdinkin. Laitoin Davelle Facebookissa viestiä että soittaa äidilleen ja pyytää sen soittamaan mulle. Kun sain varmistettua että anoppi on kotona (ja vakuutettua että en halua kyytiä tai bussirahaa) pakkasin Aidenin vaunuihin ja puin lämpimästi päälle ja lähdin köpöttelemään toiselle puolelle kaupunkia. Kyllä siinä matkassa kevyesti tunti meni. Ja oli mielettömän kuuma! Ekaksi lähti hanskat, sitten pipo, mutta huivia en uskaltanut ottaa pois kun oon ihan hysteerinen tosta rintavarustuksen lämpimänä pidosta kun en tosiaan halua mitään rintatulehdusta.
 
Stanwix, Scotland Road. Alue jossa Daven porukat asuu.
 
Stanwixista kaupunkiin päin. Kuvassa taustalla oleva kuution mallinen iso rakennus (toisin sanoen ainoa kuvassa näkyvä rakennus) on joku maailman rumin kun lähempää kattoo. Siellä on jotain kaupungin toimistoja ym. paskaa.
 
Alex pölli mun kengät.
 
Aiden tuijottaa seinäkellon heiluria niinku se olis maailman kiinnostavin asia.
 
Aiden alkaa pikkuhiljaa oleen enemmän ja enemmän kiinnostunut mitä ympärillä tapahtuu ni tulin siihen tulokseen että täytyy hankkia jotain aktiviteettia. Mun naama jaksaa kiinnostaa vaan tietyn aikaa ja olis ihan kiva jos sais välillä laskettua herran käsistään ilman että huuto alkaa. Poikettiin Annikan kanssa kaupungilla aikaisemmin tänään ja hetken mielijoohteesta mentiin Mothercareen ja sieltä löytyi tarjouksesta "baby gym" eli onko tuo nyt sitten puuhamatto? Alkuperäinenn hinta oli £29,99 mut nyt tarjouksessa £20. Ostin tuon sitten kun ei niitä halvemmallakaan mistään saa.
 
Aiden viihtyi tuossa hyvät 20 min.
 
Tänään tuli postissa myös kantoliina. Kokeilin sitä, mutta musta tuntuu että mut sitomistaidot tarttee just ihan pikkasen harjotusta. Toisin sanoen ei siitä tullut mitään. Ohjeitten kattominen netistä olis voinu auttaa asiaa, mutta enhän mä nyt sellasta, ite täytyy saada säheltää ensin. Mut jumalauta oli pitkä pätkä kangasta!
 
 


3 kommenttia:

 1. Siis oliks sä ulkona ilman hanskoja? Nyt on maailmankirjat sekasin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin! Ajattele... Ennenhä mä en menny ulos ilman hanskoja ko ehkä juhannuksena just ja just :D

   Poista
  2. Jep :D Mul on kuvatodiste et olit särkänniemessäkin kerran hanskat kädessä XD

   Poista

Lukijat