Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lauantai 7. syyskuuta 2013

Wannabe muotibloggaaja

Muotibloggaajaa musta ei saa tekemälläkään, eikä tarvitsekaan. Vaikka blogi pääasiassa keskittyy Aideniin, niin on musta joskus kiva jakaa Suomessa asuvien kavereiden kanssa (ja miksei muidenkin) muitakin asioita ja mikäs sille olisi parempi paikka kuin blogi? 

Mä tykkään vaatteista vaikka pukeudunkin kuin stereotyyppinen kotiäiti ainakin 70% ajasta ihan syystä siitä että rahaa vaatekaapin uusimiseen ei ole ollut eikä ennen raskautta sopineet vaatteet todellakaan mene päälle enää.. Käytössä mulla on oikeesti ehkä yhdet Yumin legginsit mitkä luojan kiitos menee edelleen ja kahdet farkut. Tylsiä tavallisia t-paitoja on vaikka kuinka vaikken niistä pahemmin tykkääkään. Bilemekkoja mulla on vaikka muille jakaa, mutta niille on käyttöä noin 5 kertaa vuodessa nykyään, heh. Mulla onkin menossa operaatio vaatekaapin uudistus. Aivan liian usein sitä tulee avattua kaapin ovi ja katsottua et mulla ei _oikeesti_ oo mitään kivaa päällepantavaa. En tykkää mennä ulos farkuissa ja peruspaidoissa. Kotona se on ok, mutta muuten... Okei, kotona mä hengailen vaikka missä rytkyissä, että sikäli. Tää operaatio on aika massiivinen projekti kun pitää oikeastaan tyhjästä aloittaa eli se tietää alennusmyyntejä (JESSS!) ja charity shoppeja (vielä isompi JESSS!).


                     Primark £15

               Internaçionale £16,99

Hyvä puoli tässä projektissa on se että Dave on asiasta ihan samaa mieltä. Sen tietää että tilanne on paha kun mies kysyy että eikö oo mitään muuta päällepantavaa... :D Kuinka monet kerrat sitä on tehnyt mieli ostaa itselle jotain kivaa, mutta aina sitä sattuu löytämään jotain supersöpöjä vauvanvaatteita tai jotain muuta mukamas tarpeellista. Tai sitten ihan oikeasti sen rahan on tarvinnut johonkin muuhun kuten laskuihin tai ruokaan tms.

2 kommenttia:

 1. Ihan sama täällä! Stefan sanoo aina että no osta vaatteita, mutta kun aina keksin sille rahalle niin paljon parempaakin käyttöä kuin jotkut tylsät omat vaatteet :D ! Hei ja kivaa Suomilomaa :) ! Ootteko kauan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sille rahalle on kyllä AINA jotain parempaakin käyttöä... :D Kiitos, ollaan pari viikkoa, 26. päivä takasin.
   (blogger ei anna mun kirjautua sisään jostain syystä)

   Poista

Lukijat