Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

perjantai 6. syyskuuta 2013

Loch Ammeen hirviö pt II

Tää yksi vesipeto vaan tykkää kylpemisestä ihan mielettömästi. Joka kerta kun vie kylppäriin niin Mini alkaa hihkua innosta ja heti ryntää ammeen reunalle roikkumaan. Huuto alkaa jos lähdetäänkin ilman kylpyyn menoa. Tosin hiusten pesu kuuluu pikkuherran inhokeihin. Tai ei se pesu vaan se pään kastelu ja veden meneminen korviin ja naamalle. Väkisinkin menee vaikka kuinka yrittäisi. Aina hiusten pesun yhteydessä alkaa melkoinen taistelu että pysytäänkö siellä ammeessa vai ei. Onneksi kuitenkin on aika lyhykäkäinen toimitus kyseessä.







Sammakko on hyvää. Toi vihreä tuolla vedessä on Dave the crocodile koska se on Daven näkönen (Dave itse oli asiasta eri mieltä)



                Pientä läiskyttelyä...


Alkaa jo pientä matkakuumetta olemaan ilmassa eli toisin sanoen jännittää ihan h*lvetisti! Ei muuten mutta miten tämä pikkuisäntä viihtyy junassa ja koneessa... Voi olla muilla matkustajilla pitkät parituntiset! ;) tosin jos pieni älämölö ja avaimien pöytään hakkaaminen ärsyttää jotain kovinkin paljon niin saa vaihtaa paikkaa ihan vapaasti (ainakin junassa) tai saa Aidenia myös tulla viihdyttämään. Toivottavasti edes osa matkoista menisi unten mailla. Ajattelin nyt viikonlopun aikana käydä hakemassa pari pientä lelua ja kirjaa ja toivon että uutuudenviehätys kestäisi sen pari tuntia, heh. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat