Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

torstai 17. tammikuuta 2013

Ulkona

Me käytiin viime sunnuntaina vähän pihalla kun sato lunta. Dave lähti aamulla töihin ja hetken päästä sain viestin että tulee lunta. Äkkiä ikkunaan ja täyty oikeen tihrustaa että näin jotain ja kyllä sieltä jotain valkosia hiutaleita leijaili hiljakseen. Facebookissakin porukka oli yllättäen huomannut tämän poikkeuksellisen luonnonilmiön; joka toinen statuspäivitys joko hehkutti tai kauhisteli lumen tuloa. Ei sillä että sitä lunta olisi maahan saakka tullut ja ilo siitä ylipäätänsäkään ei ollut kovin pitkäaikainen, lumisade loppui parissa tunnissa.

Aidenin ensimmäinen "kosketus" lumeen.


Kahdessa ylemmässä kuvassa mä yritin epätoivosesti kuvata sitä lumisadetta. Kyllä niistä pari valkosta viirua erottaa kun oikeen tarkkaan kattoo ja tajuaa faktan että ne ei ole naarmuja linssissä.

Naapurin kissan turkkiin lumi ainakin jäi.

Eniten meillä ulkoilusta varmaan nauttii Benni...

4 kommenttia:

 1. Joo, kyllähän noi lumihiutaleet kuvissa näkyy, varmaan jouduitte lumihommiin! :D Laitoin sulle moisen http://panpulala.blogspot.co.at/2013/01/haaste.html :)

  VastaaPoista
 2. Haha, teillä päin taitaa olla "pikkasen" enemmän lunta ku täällä ;) Luvattiin jopa lumimyrskyä täks viikonlopuks, oon nähny ainakin 3 hiutaletta ku oikeen tarkkaan kyyläsin :D Kiitti haasteesta!

  VastaaPoista
 3. Aiotteko opettaa Aidenille molemmat kielet? Jos aiotte, niin miten toimitte siinä? Eli puhutteko sekaisin suomea ja englantia vai molemmat puhuvat omaa kieltään hänelle, vai mitenkä? :) Onko ollut kinaa, että kumpikielinen hänestä tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiotaan opettaa molemmat kielet. Tai ainakin yritetään. Mä puhun pojalle suomea mahdollisimman paljon ja Dave puhuu englantia. Yhdessä puhutaan englantia vallan kun Dave ei osaa suomea muutamaa sanaa enempää. Aidenin suomi tulee tuskin koskaan olemaan kovin vahva (ainakaan englantiin verrattuna), mut olisin tyytyväinen jos sellanen peruskommunikointi onnistuis. Mä ilmotin jo joskus aikoja sitten Davelle et meidän lapsista tulee sitten kaksikielisiä ja piste. Dave ei väittänyt vastaan eikä asiasta ole sen koommin keskusteltu. :D

   Poista

Lukijat