Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Se toimii!!!

Netti toimii taas, ah tätä ihanuutta! Eilen aamulla kävi BT OpenReachilta (yhtiö joka hallinnoi puhelinverkkoja) insinööri kattomassa tätä. Ekat 15 minuuttia se leikki koirien kanssa, sitten vilkaisi tota pistoketta tuossa seinässä, lähti puoleks tunniks johonkin ja tuli sitten takasin ilmottamaan että Sky (se lafka mistä meille tulee netti) on yhdistänyt meidän netin johonkin hevonpersiiseen. Se testaili linjoja ja turisi mukavia hyvän tovin ja homma oli siinä. Ja nyt toimii netti kuin junan klosetti. Tosin tän piti olla joku übernopea valokuitudiipadaapa, mut mulla kesti tänään iltapäivällä liki 2 tuntia kattoa Putous ja sehän siis kestää just yli tunnin ilman mainoskatkoja... Että se siitä valoa nopeemmasta yhteydestä. No, ihan sama, tää toimii kuitenkin!

Aiden otti tirsat sitterissä ja heräs kun mä laitoin telkkarin päälle.

The Sleeping Beauty <3

Aiden sai toiset rokotuksensa eilen, ne annetaan siinä 3kk kieppeillä. Hymyili niiiiin nätisti terkkareille että! Se ei kestänyt kyllä kovin kauaa... Kun oltiin lähdössä niin toinen oikeen mulkoili tätejä pahasti, että miten te kehtaatte! Mutta tuli taas todistettua että kyllä meidän normaalisti niin hiljaisesta pojasta ääntä lähtee. Alkuillasta alkoi kova huuto mihin ei auttanut mikään. Oli varmaan paha olla kun muutenkin on ollut vähän flunssaa ja väsy kun päikkärit oli vähän jäänyt. Onneksi flunssa on jo voiton puolella. Pikkasen on yskää jäljellä ja vähän on räkää nenässä, mut ei mitään sen pahempaa. Tänään ollaan nukuttu tavallista enemmän, rokotukset varmaan väsyttää. Tänään tosin ei enää olla tarvittu lääkettä.

Vain Nana (Daven äiti) sai Aidenin nukkumaan eilen...

Benni vahtii.

Pitäiskö ostaa toinen koiranpeti?

Aiden tuijottaa telkkaria ihan lumoutuneena.

Me ollaan aloiteltu kiinteitä tossa vähän ennen joulua. Mulla paloi käämit siihen jatkuvaan syöttämiseen. Mun oma maito ei riittänyt enää mihinkään, jatkuvasti oli nälkä, tunnin parin välein oltiin tankkaamassa. Mun maito tietty loppui kesken niin oli pakko antaa korviketta, mut ei sekään ollut sen parempi vaikka maito oli "for hungrier babies", eli sen piti olla vähän stydimpää kuin normi. Kokeiltiin ekaks vähän porkkanaa ja perunaa ja nyt menee sen lisäksi banaania, mangoa ja bataattia ja vähitellen ollaan lisäämässä valikoimaa, itsetehtyä ja kaupan molempia syödään. Ja hyvin uppoaa! Mini syö nopeempaa kuin mä saan lapattua ruokaa suuhun. Onneks ei oo tullut mitään masuvaivoja. Nyt menee kerralla purkillinen ja maitoa päälle. Tällainen ateria syödään 2 kertaa päivässä, loput syödään maitoa. Viiminen "kunnon ateria" syödään just ennen nukkumaanmenoaikaa, joten Aiden nukkuu 5-9 tuntia ennen kuin herää syömään. Äiti kiittää!

Rupesin miettimään et mitä meidän 3 kuukauden ikänen osaa. Tarttua ainakin osataan! Kaikesta pitää saada kiinni. Vähän on kiinni ottaminen hataraa ja sohimisen puolelle se menee, mutta sihti paranee päivä päivältä. Jalat viuhtoo siihen malliin että kyllä nekin varmaan kohta löydetään. Päätä kannatellaan itse, enää pitkään aikaan ei ole tarvinnut sitä tukea juurikaan. Aiden tykkää myös seisoa tönöttää ja kampeaa pystyyn päin aina kun vain mahdollista. Sitterissä istuessa nostaa päätään ja pyrkii istumaan. Nauru alkaa olla selkeempää. Ennen oli enemmän sellaista "ääneen hymyilyä", mut nyt siitä on tulossa enemmän sellasta kikatusta. Aiden on kova juttelemaan ja ääntelystä tulee päivä päivältä monipuolisempaa. Valikoimaan kuuluu jo kiljahduksia ja pärinää ja monenmoista epämääräistä ölinää. Suosikki on huutaa "ääjäääjäääjäääääää". Painosta en tarkkaan tiedä, mutta 17.12. (eli 2,5kk:n iässä) se oli 6300g ja pituutta oli silloin 65cm, edellispäivänä mittasin uudestaan ja oli 66cm. Eli iso poika on jo! Vaatteista menee 68cm ja jotkut muutamat 62cm.

Huomenna tai ylihuomenna koitan vihdoinkin saada asunnosta kuvia.

5 kommenttia:

 1. Hieno toi vika paita. ;)

  Koska saa ruokalappukuvii? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki? Mun pitää ottaa kamera esiin ruoka-aikaan.. Mont kertaa pitäny mut aina unohdan :D

   Poista
  2. Aika ilkeetä unohtaa ku odotan kuumeisesti kuvaa. ;D

   Poista
  3. Älä vingu, riittää kun tuuli vinkuu :D

   Poista
  4. Olen enemmän Kari Grandin näköinen.

   Poista

Lukijat