Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

torstai 10. tammikuuta 2013

Tervetuloa meille!

Eli se luvattu esittelykierros meidän kartanossa! En todellakaan oo jaksanu siivota näitä kuvia varten että kärsikää.

Meidän rivarinpätkä edestä + maanteiden hirmu, Daven Micra. Luojan kiitos meillä ei ole enää pinkkiä etuovea, vaikka siinä asennetta olikin. 

Sisääntulo ja vastaanottokomitea asemissa, valmiina hyökkäämään.

Heti etuovesta vasemmalla on olkkari. Näyttää pienemmältä mitä oikeesti on vaikkei se oikeastikaan ole iso. Tuo peittoläjä oikeesta alakulmasta on menossa vintille joskus.

Olkkarin takana on ruokailuhuone. 4 hengen pöytä, 2 tuolia ja vintille menevää roinaa.

Ja ruokailuhuoneesta pääsee keittiöön. Parhaimpana äidin tekemä matto :)

Stairway to heaven. Tai sitten ei.

Yläkerran aula ja apujoukot. Tuolla perällä toi pimee luola on meen makkari mutta mulla ei oo sinne kameran kanssa mitään asiaa kun Dave koomaa siellä edelleen...

Aidenin lukaali.

Ja viimisenä kylppäri.

Ylläribonuksena eilisiä tunnelmia: Pörrö vahtii Aidenia ihan muina koirina.

7 kommenttia:

 1. Siis mä kärsin niinku iha hirveesti...

  :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, se oli tarkotuskin :)

   Poista
  2. Näyttää silti kuvissa tosi paljon pienemmältä mitä oikeesti onkaan. Eikä kaikki tavarat oo löytäny oikeeta paikkaansa vielä ni on epämääräsiä tavaraläjiä siellä sun täällä. Mut kyl tää tästä ja tykkään tästä asunnosta niiin paljon jo nyt! :)

   Poista
 2. Ihan kiva koti teillä. Teillä tulee varmaan puolen vuoden päästä sisustuksen uudelleen järjestelyjä, kun herra liikkuu :)Ainakin jos äitiinsä tulee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta tuntuu et dvd:t menee kirjahyllyssä ylemmäs ja sitä rataa. Kaikki on vuoden sisään katonrajassa :D No onneksi ne joskus saa laittaa takasin eikä kukaan oo repimässä niitä alas :)

   Poista
 3. Onhan nekin, mutta meillä on johdot nro 1. Ja niitä vedetään seinästä ja toisesta päästä, purraan jne. Siis meillähän EI ole lemmikkejä. DVD:tkin on koteloissa, siinä menee joku viikko ennen kuin ne saa purtua rikki tai lukukelvottomiksi. Mutta jatkojohdot, mua hirvittää kun toinen menee kuolainen etusormi tanassa kokeilemaan joka reikää kirjaimellisesti! Eihän teillä varmaan ;) Mutta meillä se on vähän ongelma. Me ollaan noin vuosi edellä teitä.

  VastaaPoista

Lukijat