Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

maanantai 24. syyskuuta 2012

40+0!

Tätä päivämäärää ollaan odoteltu kuukausitolkulla ja nyt se on täällä. Ei sillä että ajattelisin lasketun ajan olevan jonkinlainen eräpäivä, vauva on takuulla sylissä siihen mennessä. Pakko toki myöntää että toivoin aika hartaasti että vauva olisi maailmassa tähän päivään mennessä, etenkään kun raskaus ei ole ollut ehkä sieltä helpoimmasta päästä, kaikenlaista kremppaa on riittänyt vaikka muille jaettavaksi. Laskettuun aikaan vaan (ainakin mun kieroutuneissa ajatuksissa) liittyy tavallaan jotain melkeinpä myyttistä. Onhan tässä jo pari viikkoa menty ajatuksella että vauva voi saapua koska vain, mutta nyt se ikään kuin on entistä todellisempaa. Nyt oikeasti on ajatus että lähtö sairaalaan voi tulla ihan koska vaan ja viimeistään kahden viikon päästä vauva on maailmassa. Tänään aamulla sainkin "varoituksen" että synnytys tosiaan voi käynnistyä millä sekunnilla tahansa. Unessa olin raskaana ja synnytys alkoi, tuli supistuksia. Heräsin ja ajattelin että olipa realistinen uni, mutta parin minuutin kuluttua tajusin että kyllä ne unenkin supistukset oli ihan aitoja. Seuraavan tunnin kellottelin supistuksia jotka tulikin kivasti 10 minuutin välein. Sitten oli pakko nousta ylös, ei kärsinyt maata paikallaan enää. Liikkeelle lähtiessä ne sitten loppuivatkin. Koko päivän on sen jälkeen vähän juilinut alavatsaa ja harjoitussupistuksia on tullut enemmän kuin laki sallii. Ehkä ensi yönä... ;)
 
Lasketun ajan kunniaksi ajattelin esitellä vauvan huoneen joka on hyvin pitkälti valmis. Ainoastaan itkuhälyttimen liiketunnistin pitää laittaa patjan alle ja saada johdot riittämään lähimpiin pistorasioihin. Niin ja imuroida pitäisi, mutta sen Dave saa tehdä mun ollessa sairaalassa.
 
 
 
 
 
Pinnis, sitteri, amme... Pinniksestä muotoutuu aikanaan taaperolle sänky. Koko tsydeemi on Daven 4-vuotiaan pojan vanha, vähän kulumaa reunoissa mutta eipä tuo haittaa. Sitterin bongasin parilla punnalla läheisestä charity shopista, samoin ton pinniksen päällä olevan mobilen. Amme siirtyy kylppäriin aikanaan. Äiti kävi heinäkuun alussa ja osti tuon valkoisen lipaston joka on aivan täynnä vaatetta. Tuossa sängyn päällä on vielä sellainen taso vaipanvaihtoa varten, mutta se ei ollut vielä tullut kun kuvaa otin joskus kuukausi sitten.
 
 
Joku neropatti joskus aikanaan on päättänyt että "boileri" (siis se hökötys joka ohjaa kaasulla toimivaa lämmitystä ja pitää huolen että lämmintä vettä riittää) pitää sijoittaa makkariin. En todella ymmärrä miksi, se pitää tosi ärsyttävää ääntä lämmittäessään vettä ja on myös tosi ruma. Miksei sitä oo voitu sijoittaa vaikka johonkin vessan komeroon missä se ei haittais ketään? Ostettiin Nalle Puh -tarroja joita piti liimailla seinille, mutta eihän ne ottaneet kiinni tuohon maalattuun lasikuitutapettiin niin liimailin ne tuohon sitten. Tarroja olis vielä että vois tohon yläosaankin jotain laittaa...
 
 
 
Jotain nostalgista on pakko olla! Viljami-merimiesnukke, omasta ja siskon toimesta jo aika hyvin imeskelty, heh. Sitten on tuo musiikkia soittava nukke jonka oon muistaakseni saanut kummeilta ristiäislahjaksi sillon joskus.
 
 
Joskus olisin halunnut että musta olis tehty myös tällainen kirja, joten ajattelin nyt korjata tämänkin kauhean "vääryyden".
 
 
Vauvan sairaalakassi on pakattu! Tuntuu että kauheasti täytyy ottaa mukaan verrattuna siihen kun Suomessa riittää vauvan kotiutumisvaatteet. Täytyy olla pyyhettä, peittoa, vaippaa, bodya.... Käytännössä katsoen kaikki paitsi lakanat. Itselle samaten. Että tuntuu kuin sairaalaan pitäisi mennä muuttokuorman kanssa.
 
 
 
Laitoin vielä kuvaa yhdistelmävaunuista jotka ostin jo ehkä rv 9 charity shopista. Oli sen verran hyvä tarjous (olisko ollut 50 puntaa). Pakettiin kuului itse vaunut, kantokoppa, sadesuoja, aurinkolasikotelo (se tarpeellisin!), turvakaukalo ja isofix-telakka sille. Mikä parasta, kaukalo ja telakka täysin käyttämättömiä, muut hyvin vähän käytettyjä. Dave vieläkin myhäilee miten tuli tehtyä hyvä ostos ja katselee samanlaisen paketin (uusien ja käytettyjen) hintoja eBaysta...
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat