Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulu"valmisteluja"


Koiraa on hyvä käyttää askelmana :D

Mä oon epätoivoisesti yrittäny tehdä jouluvalmisteluja ja hyvin pitkälti yrittämiseks se on jäänytkin. 3 viikkoa meni ennen ku koristeet oli olkkarin ikkunassa (joku söi kaikki joulupallot eikä se joku ollut Lilly!). Iinis toi Ikeasta piparitaikinaa ja glögiä ja mä sain osan, kiitos siitä sillä muuten jäis piparit leipomatta. Kuusen laitoin pari päivää sitten. Voin 100% varmuudella sanoa että se lähtee ennen loppiaista! Ei, se ei varise, se vaan hyppelee ikkunalaudalta alas.... Edistystä viime vuoteen: Pörrö suostuu olemaan jo samassa huoneessa kuusen kanssa ilman että pälyilee sitä koko ajan!

Joulu meillä mennään varmaan samalla kaavalla kuin viime vuonnakin, sillä erotuksella että Dave on koko joulun töissä. Vietetään aatto, joulupäivä ja tapani Daven vanhemmille, syödään ja juodaan hyvin. Täytyisi keksiä jotain suomalaista viemistä taas, viime vuonna vein joulutorttuja. Veiskö tänä vuonna niitä pipareita sitten? 

Katen luona sotkemassa

Aiden ja Imogen

Meillä oli myös suomipikkujoulut. Meitä oli huikea määrä, jopa 4 osallistujaa. Käytiin Alexandrosissa syömässä sen sijaan että oltaisiin järjestetty hippalot jonkun luona niin kuin aikaisemmin. Päästiin helpommalla ja kyllähän kreikkalainen ruoka jouluun sopii, heh. Ruoka oli tosi hyvää ja meillä oli kivaa. Daven isä vain onnistui latistamaan tunnelman kun tuli hakemaan mua, olinhan jopa 5 minuuttia "myöhässä", mitään tarkkaa aikaa kun ei oltu sovittu. Sain oikeesti tapella etten olis sanonu mitään siitä että hän itse oli niin myöhässä aikasemmin että mun täyty juosta korkkarit jalassa että ehdin niin juhliin edes melkein ajoissa. Mut pidin sitte pääni kiinni.

Smiling fluff :D

Lilly <3

Mini vs joulukuusi

Kun se vielä oli (huom oli) pystyssä

Mummulta tuli paketti ja laatikko oli ihan täydellinen laiva...

...kunnes Lilly söi sen.

Nyt me vedetään sikalahaalarit päälle ja mennään möyrimään pihalle kun kerrankin aurinko paistaa eikä sada :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat