Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

#pinkkituttijatyttöhousut

Mä msasin. Ostin Aidenille kahdet housut charity shopista ja kotona paljastui järkyttävä totuus: ne on molemmat tyttöjen housut! Toisissa on pieni kukkanen ja toisissa on sydämen kuva napissa. Ehkä sen kukan voi peittää ja ehkä siitä sydämestäkin selvitään, on Aidenilla sentään pinkki tuttikin, heh... Ei voi silti valittaa kun Nextin hyväkuntoset farkut £1.25! Ja toiset oli Indigot, hinta oli sama. Ettei vallan tyttömäiseksi mene niin ostin sentään traktorinkin, kaikki pyörillä kulkeva kun kiinnostaa. Vaatevarasto täydentyi myös ihka-aidolla suomalaisella villapaidalla, ihan huippu!

Tämän illan kun vielä kestää niin sitten on Davella loma, woop woop! Huomenna illalla on Daven työpaikan staff partyt/pikkujoulut joissa pitäis edustaa. Paras on ehkä että en ole porukan ainoa suomalainen vaan tapaan heidän suomalaisen tarjoilijan. :) Muita lomasuunnitelmia meillä ei oikein olekaan, ajateltiin käydä rannalla koirien kanssa mut siinä se. Mietittiin jos kävis Newcastlessa tai Blackpoolissa, mut ei taideta viitsiä.

Tää viikko on jotenkin supersuomalainen. Kaikki alkoi kun tein viime viikonloppuna joulutorttuja (vai hakaristitorttuja?) ja aloin kutomaan villasukkia. Aika suomalaisia aktiviteetteja molemmat, eikö? Keskiviikkona oli Annikan graduation party eli lakkiaiset Harry Potter -vivahteella. Käytiin syömässä Thin White Dukessa (omnom) ja kotimatkalla sain Suomesta vauvauutisia ja sitä oonkin hehkuttanu kaikille jotka suostuu kuuntelemaan ja vähän muillekin. Torstaina törmäsin naapurin Sariin ja sovittiinkin kahvitreffit heti perjantaiksi. On ollu kohtalaisen eeppistä tavata näin monta suomalaista viikon sisään! Aidenille kunnon kielikylpy, pakkosuomi. Ja tosiaan huomenna lisää suomijuttuja! Finnish are taking over the world. Or at least Carlisle. Muahahahaha...


Indigon kukkahousut

Nextin sydännappifarkut

Raktori kylärraitilla ajelua varvarten

 

Ja se villapaita

4 kommenttia:

 1. Mut jos Aiden on sellane metroseksuaali? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsevarma ni voi käyttää mitä huvittaa - tai mikä äitii sattuu huvittaan :D plus sen hymyn lisäks ei kukaan huomaa mitä on päällä ;)

   Poista
  2. Eikä se oo nii nökönuukaa! :D

   Poista
 2. Raktorilla rillutellahan kylärraittia!

  VastaaPoista

Lukijat