Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

torstai 28. marraskuuta 2013

Loma!

Ihan parasta välillä kun ei tartte olla yksin kotona koko aikaa! Nautin yksin olosta, mutta välillä on kiva viettää aikaa ihan perheenä. Ollaan yritetty ottaa Daven lomasta kaikki irti. Ollaan löhöilty, juhlittu, käyty kahvilla ja syömässä, nähty kavereita ja ennen kaikkea vaan oltu!

Maanantaina oli eka lomapäivä ja myös ekat juhlat, Daven työpaikan staff partyt, johon meidät oli kutsuttu koko perhe. Oli tosi kiva vihdoinkin nähdä ihmiset joista kuulee juttuja päivittäin. Erityisen kiva oli tavata Iinis, pubin suomalaisvahvistus. Jäätiin pubiin yöksi, meille oli varattu huone pubin yläkerran b&b-osasta. Uskomatonta miten paljon täytyy ottaa mukaan yhden yön reissulle. Ruokaa, leluja, matkasänky, varavaatetta... Ja itselle oli pakattu lähinnä hammasharja :D


Aiden osallistui Moveberiin suklaaviiksillä

Maanantaina käytiin myös tilaamassa Davelle uudet lasit hajonneiden tilalle, samalla pakotettiin Daven äiti lähtemään kylille meidän kanssa. Sue ei ikinä halua lähteä kotoa ja se on aina varsinainen tahtojen taistelu että päästään minnekään, mut aina se kannattaa, tulee heti paremmalle tuulelle kun käy jossain ja näkee ihmisiä.


Meillä ei tänä vuonna joulukoristeita sattuneista syistä nähdä, mut muutama tuikku on sentään tullut poltettua


Meillä oli myös juhlat torstaina kun Pörrö täytti 3v. Onnea Pörde!


Aiden sai Tescosta toppaliivin koska oli vaan niin söpö! £8, että ei paha


Mini the poro! Myös Tescosta £6. Oli PAKKO!!!


Lauantaina saatiin vapaailta kun Aiden meni Nanalle yöksi. Me tietenkin otettiin tilaisuudesta kaikki irti ja lähdettiin kylille. Ei olisi sitten yhtään huvittanu lähteä, mut onneksi lähdettiin. Oli ehkä yks parhaista illoista ikinä. Eilen vietettiin päivä kolmistaan ja käytiin Keswickissä. Yritettiin saada muita mukaan, mutta ei kukaan halunnut lähteä. No, sama se, meillä oli oikein kivaa kolmistaankin. Yritin ottaa muutamia kuvia kun maisemat oli aivan huippuja, mutta liikkuvasta autosta kuvien räpsiminen on vähän niin ja näin (seli seli). Kattoo jos siellä olis joku julkasukelponen kuva :)

Oon tehnyt "pientä" inventaariota tällä viikolla ja myynyt FB-kirpparien kautta vauvatavaraa vaikka kuinka. Ennen Aidenin syntymää ajattelin että pidän kaiken vauvakaman tulevaisuuden varalle, jos sille vaikka olisi käyttöä jossain vaiheessa. Sillon en vielä tiennyt kuinka PALJON sitä tavaraa oikeasti kertyy... Laatikkokaupalla vaatetta, autonistuinta, sitteriä, peittoa jne. Meillä kun ei ole mitään säilytystilaa (vinttiä, varastoa tms) niin sitä päätyy siirtelemään tavaraa nurkasta toiseen ja jossain vaiheessa sitä tulee fiilis ettei enää viitsi kattella niitä tavaroita. Äitiä lainatakseni: "Ne kerää pölyä". Saa niitä vauvakamoja sitten myöhemminkin hankittua jos tarvitsee. 

3 kommenttia:

  1. Et sitte jumaliste myy sitä korvahupparia joka on mulle varattu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on sivussa sulle kuten myös joulusukat ja THE kebardi :))

      Poista

Lukijat