Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Suununtaita!

On taas se aika vuodesta kun pitää toimia yhden kesälomlaisen ohjelmatoimiatona. Tän vuoden ongelmana onkin ollut tuo kädessä komeileva kipsissä joka rajoittaa aktiviteetteja jonkin verran (lue: uimaan ei pääse). Ei sen kai muuten niin väliä olisikaan, mutta tänä vuonna meilläkin on ollut ihan oikea kesä eli aurinkoa ja lämpöä on piisannut sen normaalin 15 asteen ja 24/7 kestävän sateen sijaan. Jopa Carlislessa oli 3 viikkoa yhtäjaksoista auringonpaistetta! Tämähän on tunnetusti saaren viimeinen paikka mihin auringonsäteet yltää... Ulkoilu on helteiden takia jäänyt vähän vähemmälle, mutta onneksi pojat pitää toisilleen seuraa, viihdyttää toisiaan tuntikaupalla.



Oon myös "joutunut" kattomaan Lucaksen perään muutamana päivänä kun Kate on ollut maalaamassa uutta kämppäänsä. Eipä tuo muuten niin haittaisi, mutta inhoon sitä kun ei yksinkertaisesti voi lähteä mihinkään. Eipä ainakaan tekemistä puutu kun joutuu juoksemaan näiden kahden perässä, heh.


Hauskuutta onkin kun Lucas osaa avata kaappien ovet ja Aiden sitten keskittyy tyhjentämiseen :D 


Muuten meillä ei olekaan tapahtunut mitään jännää. Dave on viikonloput töissä ja mä saan viihdyttää itseäni parhaani mukaan. Sillä ostinkin itselleni akryylivärit. Voisi taas kokeilla maalata jotain. Katotaan millasta tuhoa saan aikaan, edellisestä kerrasta on tovi.

Aiden viihdyttää itseään. Ja Lilly tykkää.



Tulee ihan nostalgiset fiilikset kun telkkarista tulee O.C. at the moment :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat