Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

perjantai 30. elokuuta 2013

Pieni muutoapulainen

Höhö, junaliput Manchesteriin on ostettu! Mmmmmahtavaa. Eikä ollut edes mielettömän kalliit, £20 (yhteen suuntaan, en ostanu vielä paluuta kun nettisivu ei antanut sitä vaihtoehtoa). Kätevää kun Minille ei tarvitse ostaa omaa lippua kun kerran on alle 5v. Paluumatkalla poikkesin Asdassa kerrankin kävi tuuri, löysin kympin itsepalvelukassan vaihtorahalaarista. Potentiaalista omistajaa ei näkynyt lähimailla joten tökerösti maksoin omat ostokseni sillä :p


Junalippujen kunniaksi vähän vihanneksia ;D


Kate muuttaa huomenna ja tarjouduin eilen pakkausavuksi muutamaksi tunniksi. Minillä ja Lucaksella tuntu olevan hauskaa  purkamalla laatikoita sitä mukaa kun me saatiin niitä pakattua, heh.
Huomenna juhlistetaankin mun ja Daven synttäreitä. Muutama kaveri on tulossa käymään illalla ja sitten suunnataan pubiin. Aiden luonnollisesti menee yökylään Nanalle ja Grandadille. Siitä onkin tovi kun tää mama on viimeks käyny BigC:n yöelämässä (ei sillä että niin kauheesti olisin sillä menettäny..).

2 kommenttia:

 1. Aidenilla ja Lucaksellahan on ihan samoihin aikoihin synttärit, mutta että meilläkin? :D Mulla on tänään, millon sulla on :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea kovasti! :)

   Mulla oli jo 23. päivä ja Davella oli eilen 29. päivä :D

   Poista

Lukijat