Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

torstai 20. kesäkuuta 2013

Kuvapläjäys!

Meillä ryömitään, istutaan ja taputetaan nykyään, woop! Kaikki taidot on opittu ihan samaan aikaan ja ne tietty kivasti valvottaa öisin ja hampaatkin välillä kiusaa. Viime yönä herättiin kolmen kieppeissä ryömimään.... Äiti oli eri mieltä. Nyt myös herätään monta kertaa yössä sen takia kun lyö päätänsä pinniksen päätyyn kun liikkuu enemmän. Tosin siitä selvitään useinmiten tutilla. Toivottavasti tää vaihe ei kestä mahdottoman pitkään... Vähän nimittäin väsyttää kun joutuu ravaamaan tuttia antamassa ja rauhoittelemassa monta kertaa yössä. Mihin hävisi meidän 12h yhteen mittaan nukkuva piltti?!?! Mä haluan sen takaisin! ;)

Toinen isompi juttu on että Davella on uusi työ ja ai että kun mä oon tyytyväinen! Ei oo houkutuksia jäädä töitten jälkeen kavereitten kanssa kaljottelemaan kun on pakko ajaa kotiin, hah! Koomista jutussa on ehkä se, että paikka on sama missä Davella oli ihan ensimmäinen työ. Tosin siinä välissä paikka on ollut suljettuna 7 vuotta ja nyt on uudet omistajat ja vähän eri meno. Davella on tänään ollut eka varsinainen työpäivä, toivottavasti tykkää! :)



Annikan kanssa käytiin Newcastlen Metrocenterissä vähän Primark-ostoksilla. "Viihdytettiin" myös muita junassa hakkaamalla avaimia pöytään ja hyppimällä ylös alas kiljahdellen jne.

Daven uutta työtä "juhlistettiin" Gretna Gatewayssa :D

Käytiin Annikan tykönä mälväämässä.

Kekkonen.

Kate, Lucas, minä, Mini ja koirat käytiin piknikillä Bitts Parikssa. Oli varmaan vuoden kuumin päivä!

2
"Mä osaan istua ihan itse!"

Dave tykkää mukahauskoista vaatteista.. :D



Kesä-Mini!

Alex täytti eilen 5 ja käytiin sitä vähän juhlistamassa.






4 kommenttia:

  1. Aiden ♥ Ja repesin taas ties kuinka monetta kertaa tota Kekkos-kuvaa :DD Naapurit arvostaa ku nauran ääneen täällä. Sun vika jos saan häädön! :D

    VastaaPoista
  2. Oikeen mun kiusaksi laitoit ton viimesen kuvan?!

    -Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin laittaa kuvatekstiin et tää on ihan vaan Annikalle mut ajattelin et se olis ollu liian itsestään selvää vittuilua. Höhö

      Poista

Lukijat