Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

lauantai 1. marraskuuta 2014

Suomen reissu

Kuten otsikkokin jo kertoo, me ollaan käyty Suomessa. Syyskuussa hurautettiin pohjoiseen pariksi viikoksi. Reissu oli taktisesti ajoitettu ennen Aidenin 2-vuotispäivää ettei tarvitse ostaa minimiehelle omaa paikkalippua koneeseen.


Pakkaaminen jäi tunnetusti viime tippaan ja meinas tulla ylimääräinen turkis mukaan..


Tästä se lähtee!

Matka itsessään meni yllättävän hyvin, olin ihan yllättynyt. Lennettiin Manchesterista Helsinkiin. Ympäripuhuin Daven ajamaan meidät Manchesteriin kentälle ettei tarvitse junassa pelleillä eikä tulisi niin pitkiä odotusaikoja kentällä jne. Oon kyllä niin ilonen että Dave pystyi tuomaan mut kentälle koska se ihan oikeesti helpotti koko matkaa huomattavasti. Junalla mentäessä oltais jouduttu hengailemaan pari tuntia jo ennen kuin pääsee jättämään laukut ja menemään turvatarkastuksesta läpi ja "Mansen" kentällä ei edes ole kahviota ennen turvatarkastusta joten 2-vuotiaan kanssa siellä odottelu ei ole mitään herkkua.. Päästiin siis suoraan jättämään (ruumis)laukku ja jouduttiin odottamaan vaan puolisen tuntia ennen koneeseen pääsyä. Lento itsessään oli kohtalaisen ok, Aiden istui yllättävän maltillisesti koko 2,5 tuntia, vaikka ei se silti mitään herkkua ollut.


Pappan ruohonleikkuri on paras!


Pappan auto on vielä parempi!
Joka ikinen aamu oli pakko päästä tarkistamaan "tilukset". Eli toisinsanoen täytyi kävellä ympäri pihaa, katsoa että auto on ok, mennä katsomaan ettei kukaan ole varastanut ruohonleikkuria tai moottoripyörää tallista yön aikana ja sitten tarkistaa auto uudelleen. Sen jälkeen voikin tallustella sinne tänne vähän aikaa ja sitten mennä aamupäiväkahville :D




Kypärä ei oo yhtään iso ;)

          








Kerittiin Marikan kanssa näkemään pari kertaa mikä oli tietty aivan huippua. Meillä on perinne (tykkään perinteistä) käydä aina samassa kiinalaisessa syömässä syystä siitä että se on vaan niin hyvää. Se on ehkä maailman paras kiinalainen. Me oltiin kuitenkin ajoitettu meidän visiitti typerästi sunnuntaille eikä paikka tietenkään ollut auki. Aukioloaikojahan ei voi esim netistä katsoa etukäteen tai mitään... Mietittiin mihin mentäisiin syömään, nälkä kun oli, ja Marika sitten ehdotti nepalilaista ravintolaa lähistöllä (nimeä en muista) ja oli kyllä niin hyvää ruokaa että! Ja sitä todellakin oli riittävästi. Röyh.



Aiden pääsi myös Kirjurinluotoon ekaa kertaa. Hyvä paikka purkaa energiaa, tekemistä riittää. Tottakai kun mun lapsesta on kyse, niin ensin kävellään pienempien leikkialueen ohi ja todetaan ettei ole tarpeeksi jännä ja sitten mennään isoimpaan liukumäkeen mihin pääsee itse kiipeämään.. Oli hauska viedä Aiden johonkin missä on itsekin muksuna leikkinyt. Kohtalaisen nostalgista, heh.











Asuntovaunulehti oli kova juttu!

Tampereen kirjeenvaihtaja A ilmaantui myös paikalle ja tehtiin Duploista Qashqai. Whyt not?



Kotiin lähdössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat