Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Mini 6kk!

Meillä täytettiin eilen 6 kuukautta, vau! Sen kunniaksi meillä on lisätty päivärytmiin kunnon aamupala pelkän maidon sijaan ja autoon kävin juuri vaihtamassa isomman istuimen kun pää alkaa tulemaan kaukalon yläreunan yli. Meillä on myös opittu kääntyilemään oikein urakalla. Kääntynyt on jo useamman kuukautta, mutta nyt vasta tarkoituksella. Joka kerta kun laittaa lattialle niin hetken päästä on toisin päin, etenkin vaippaa vaihtaessa. Enää ei voi irrottaa silmiä toisesta hetkeksikään jos on hoitopöydällä eikä voi jättää keskelle sänkyä edes siksi aikaa että käy äkkiä hakemassa jotain. Istumaan on kova hinku. Rattaissa osaa nousta istumaan puoli-istuvasta asennosta. Ilman tukea ei vielä oikein istu kuin satunnaisesti muutamia sekunteja ja rattaissakin aina pitää reunoista kiinni istuessaan. Strategisia mittoja mulla ei ole kun ei kerran ole neuvolaa missä kävisi punnitsemassa jne. Pituuden sentään mittasin itse pari päivää sitten ja huikeat 73 cm ja rapiat! Veikkaan et on pitkä poika isompanakin...Varpaat ja sukkien vetäminen jaloista on kova juttu!

Eka pääsiäinen. Olin Daven vanhemmilla syömässä ja Aidenillekin oli suklaamuna. Se laatikko ja kääreet oli kyllä Minin mielestä kiinnostavampia.

Koulusta on "half term" at the moment ja Alex viettää puolet lomasta meillä. Käytiin eilen Tullie Housessa kiertelemässä (se on museo siis).

Aiden ja Lucas leikki eilen illalla. Toisin sanoen Aiden pyyhki kaverini Amyn pipolla lattiaa ja Lucas kiipeili vähän missä sattuu.

Lucas ja Amyn reilun vuoden ikäinen tyttö, Imogen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat